Winstep

Software Technologies


 Winstep Forums


Print view
Board index : Winstep Forums : General Discussion  [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Why does 'Shift A' launch the dock?
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 8:22 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 11, 2018 8:18 pm
Posts: 2
Been through the options and cannot find one that mentions keyboard control??


Back to top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Why does 'Shift A' launch the dock?
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 8:43 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Feb 26, 2004 8:30 pm
Posts: 10485
Because you set it to activate the dock but now you no longer remember how you did it? :wink:

And by the way, you mean *activate* and not *launch*, right? Very different things. :)

Anyway, the settings are exactly where they should be: Dock Properties -> Behavior tab -> Activation Settings -> Hot key.

If you have the dock control icon visible in the dock (the icon that says Nexus) you can also right click the icon, select Dock Entry Properties from the context menu that pops up and change the hotkey from there as well.

_________________
Jorge Coelho
Winstep Xtreme - Xtreme Power!
http://www.winstep.net - Winstep Software Technologies


Back to top
 Profile WWW 
 
 Post subject: Re: Why does 'Shift A' launch the dock?
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 8:58 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 11, 2018 8:18 pm
Posts: 2
winstep wrote:
Because you set it to activate the dock but now you no longer remember how you did it? :wink:

And by the way, you mean *activate* and not *launch*, right? Very different things. :)

Anyway, the settings are exactly where they should be: Dock Properties -> Behavior tab -> Activation Settings -> Hot key.

If you have the dock control icon visible in the dock (the icon that says Nexus) you can also right click the icon, select Dock Entry Properties from the context menu that pops up and change the hotkey from there as well.


Yes you're right I missed that. Many thanks much appreciated.

Launch vs activate. It looks very like a launch to me.


Back to top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Why does 'Shift A' launch the dock?
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 9:01 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Feb 26, 2004 8:30 pm
Posts: 10485
ukdodger wrote:
Launch vs activate. It looks very like a launch to me.


Eheh. Launch is normally used for when you are 'launching' an application (which is previously not running). The dock is already running when hidden, so you're basically just 'activating' (showing) it.

Just pointed this out because it's very easy to get everyone confused when using different terminologies. :)

_________________
Jorge Coelho
Winstep Xtreme - Xtreme Power!
http://www.winstep.net - Winstep Software Technologies


Back to top
 Profile WWW 
 
Post new topic Reply to topic Board index : Winstep Forums : General Discussion  [ 4 posts ]
Display posts from previous:  Sort by  

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron