Winstep

Software Technologies


 Winstep Forums


Print view
Board index : Winstep Forums : Translations  [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: or is configured main menu Russian
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 12:30 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 17, 2010 12:10 pm
Posts: 1
or is configured main menu Russian


Back to top
 Profile  
 
 Post subject: Re: or is configured main menu Russian
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 3:20 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Feb 26, 2004 8:30 pm
Posts: 8282
What? Sorry, don't know what you mean?

_________________
Jorge Coelho
Winstep Xtreme - Xtreme Power!
http://www.winstep.net - Winstep Software Technologies


Back to top
 Profile WWW 
 
 Post subject: Re: or is configured main menu Russian
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 4:10 pm 
Offline
Global Moderator

Joined: Tue Oct 13, 2009 3:19 pm
Posts: 266
winstep wrote:
What? Sorry, don't know what you mean?

I'd guess how to get Winstep into Russian... But the question should be clearer. Anyone else here who can speak Russian and English? :P


Back to top
 Profile  
 
 Post subject: Re: or is configured main menu Russian
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 4:21 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Feb 26, 2004 8:30 pm
Posts: 8282
If he runs Winstep Xtreme v10.6, Russian is already available. Older versions do not have multi-language support.

_________________
Jorge Coelho
Winstep Xtreme - Xtreme Power!
http://www.winstep.net - Winstep Software Technologies


Back to top
 Profile WWW 
 
Post new topic Reply to topic Board index : Winstep Forums : Translations  [ 4 posts ]
Display posts from previous:  Sort by  

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron